Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 09.06.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit urgent azi

Aveți nevoie de bani urgent azi?

Atunci când apare nevoia urgentă de bani, soluția vine de la organizații de microfinanțare. Va fi  dificil de obținut un credit urgent într-o bancă, deoarece veți avea nevoie de foarte multe  documente, analiza cărora poate dura 2-3 zile și încă alte câteva vor fi necesare pentru efectuarea transferului de mijloace financiare în contul debitorului. La Credit 7, veți putea obține bani urgent instant pe card, care vă vor ajuta să rezolvați orice problemă financiară.

Împrumuturi urgente de la Credit7

Obținerea unui credit online urgent în cadrul acestei companii va dura doar câteva minute. Nu trebuie să pierdeți timpul și să mergeți într-o sucursală, așa cum solicită băncile. Cererea de credit poate fi completată direct din confortul casei, pe drum spre muncă sau în mijloacele de transport – oriunde există conexiune la Internet.

Trei avantaje principale oferite de Credit 7 la obținerea unui credit:

 • Completarea cererii de credit va dura doar un minut, iar experții noștri vor examina solicitarea în 20 minute;
 • După semnarea contractului, banii sunt transferați imediat pe card bancar;
 • Dobânda este percepută doar pentru perioada în care debitorul utilizează banii și nu pentru termenul ales de rambursare a împrumutului urgent.

Banii pot fi primiți nu doar prin virament pe card bancar, dar și în numerar în una din băncile partenere.

Cum să obțineți un credit urgent cu aprobare online

Pentru a obține un credit online urgent, trebuie să accesați site-ul Credit7 și să urmați câțiva pași simpli și rapizi.

Completați chestionarul

Accesați pagina web a companiei și completați formularul de cerere pentru un împrumut urgent:

 1. Selectați suma împrumutului de la 200 lei până la 300 lei;
 2. Alegeți perioada de rambursare de la 5 până la 30 zile;
 3. Apăsați butonul ”Solicită credit”.

Dacă încă nu aveți un cont de utilizator, va trebui să vă creați unul. Procedura de înregistrare este simplă și rapidă. Apoi, încărcați actele necesare. Prin intermediul contului de utilizator, veți putea accesa instrumentele necesare pentru a semna contractul, a depune banii pentru plata ratelor de credit și a comunica cu serviciul de asistență.

Semnați contractul

Cererea de credit urgent se va examina timp de 20 minute, după care veți primi un răspuns prin SMS. Dacă cererea va fi aprobată, în contul personal va apărea contractul de credit pe care trebuie să îl semnați.

Intrați  în posesia  banilor

După semnarea contractului de credit, veți primi banii direct pe cardul bancar în doar câteva minute. Dacă ați solicitat un credit online urgent în numerar, veți putea ridica banii din sucursalele uneia dintre băncile partenere.

Termeni și condiții de împrumut

De un împrumut urgent online poate beneficia oricine, dacă îndeplinește următoarele cerințe:

 • să fiți cetățean român cu vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani;
 • să aveți un venit permanent din salariu, bursă, pensie, drepturi de autor, afacere proprie, suficient pentru a plăti împrumutul;
 • să dețineți un card bancar activ, în cazul în care debitorul vrea să primească împrumutul urgent în numerar;
 • să oferiți o adresă de e-mail și un număr de telefon valide pe care să puteți fi contactat de către experții instituției de creditare.

Pentru a aplica la un credit urgent online, debitorul va trebui să prezinte următoarele documente:

 • cartea de identitate;
 • o poză selfie cu actul de identitate în mână cu o vizibilitate perfectă a datelor personale și a fotografiei;
 • o dovada de venit.

Pentru a rambursa creditul, puteți opta pentru orice modalitate propusă de către instituția de creditare:

 1. Configurați debitarea automată direct de pe card. Pentru aceasta, va fi necesar să activați această opțiune în contul personal și să vă asigurați că dispuneți de fondurile necesare pentru plata creditului;
 2. Rambursarea din contul personal creat pe site-ul companiei. Nu se percep comisioane, în afară de cele stabilite de banca emitentă a cardului;
 3. Utilizând serviciul de Internet banking al instituției, la care a fost deschis contul. Pentru a efectua transferul, veți avea nevoie de numărul contractului de credit și următoarele date bancare: Aventus Group IFN SA, IBAN: RO24RNCB0072169784250007;
 4. La orice sucursală BCR (Banca Comercială Română). Puteți plăti direct la caserie  sau prin transfer bancar, indicând numărul de contract.

Dacă ați întâmpinat dificultăți la rambursarea creditului urgent, compania Credit 7 vă poate oferi serviciul de prelungire a datei scadente intre 5 si 30 de zile. Mai multe detalii, gasiti in pagina despre prelungirea scadentei