Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 01.07.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit 1000 LEI

Aveți nevoie de bani pentru cheltuieli neprevăzute? Folosiți serviciile noastre:împrumuturi online rapide și avantajoase pe card sau în numerar! Puteți obține un credit in valoare de 1000 lei, fără formalități, ușor și rapid.

Cum să solicitați un credit de 1000 LEI?

Procedura de solicitare a unui credit de la Credit7 nu este complicată și constă în doar 3 pași.

Completați formularul

Alegeti suma și perioada. Dacă aveți un cod promoțional, introduceți-l. Faceți clic pe butonul ” Solicitați un credit” și completați formularul de cerere, specificând datele dumneavoastră personale, numărul de telefon, adresa de e-mail și cardul bancar. Verificați corectitudinea informațiilor introduse și confirmați că sunteți de acord cu condițiile de creditare.

Obțineți confirmarea

După trimiterea formularului, veți primi un cod SMS pe numărul dvs. de telefon. Acest cod trebuie introdus pe site – din punct de vedere juridic, acesta va confirma acordul dumneavoastră cu condițiile de împrumut. Decizia de acordare (neacordare) a împrumutului va fi luată în câteva minute. În cazul deciziei pozitive, veți afla despre aceasta printr-un SMS. 

Semnați contractul online

După aprobarea cererii dumneavoastră, creditorul vă va trimite un contract de împrumut la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Citiți termenii și condițiile contractului și semnați-l.

Pentru a primi un împrumut pana la 1000 lei, introduceți codul care vă va fi trimis într-un mesaj SMS. Fondurile vor fi creditate în 10-15 minute.

Condiții de obținere a unui împrumut rapid 1000 lei

Să privim mai îndeaproape cerințele pentru împrumutat. Cine poate obține împrumut rapid 1000 de lei?

Cine poate obține creditul?

Cerințele pentru împrumutat sunt următoarele:

 • să fie cetățean român cu varsta peste 19 ani;
 • să aibă carte de identitate;
 • cod numeric personal (CNP);
 • telefon mobil și e-mail;
 • un card bancar de la orice bancă din România.

Ce documente vor fi necesare?

După înregistrarea pe site-ul nostru, completați formularul, indicând suma dorită și termenul pentru care doriți să obțineți împrumutul. Pentru încheierea contractului vă vor fi solicitate:

 • cartea de identitate;
 • selfie cu carte de identitate;
 • un document care să confirme ultimul venit încasat de cel puțin 1000 de lei.

Dacă nu aveți oadeverință de la locul de muncă, nu este o problemă. Ca dovadă că veți putea rambursa împrumutul, acceptăm orice informație despre venitul dumneavoastră permanent. Acesta poate fi un document care confirmă primirea pensiei, venituri din activități de freelancer, venituri din închirieri de proprietăți, plăți pentru drepturi de autor etc. 

Metode de rambursare a împrumutului de la Credit7

Rambursarea împrumutului de la Credit7 este, de asemenea, foarte simplă. Vă oferim patru modalități de a face acest lucru:

 • prin intermediul contului personal de pe site-ul Credit7;
 • debitarea automată de pe cardul dumneavoastră bancar;
 • prin transfer bancar în contul dumneavoastră Credit7.

Dacă veți achita împrumutul înainte de termen, veți economisi din dobândă, deoarece aceasta este percepută doar pentru zilele efective de utilizare a împrumutului. Dacă apar probleme cu plata, nu permiteți întârzieri de plată:relungiți contractul de credit cu 10 zile – pentru aceasta trebuie să plătiți doar 100 de lei. 

Avantajele obținerii unui împrumut de la Credit7

Există mai multe motive pentru a apela la Credit7:

 • Procesare rapidă. Credit7 este cel mai bun serviciu dacă aveți nevoie de 1000 de lei urgent. Întreaga procedură, de la cerere până la obținerea banilor, nu durează mai mult de 15 minute. 
 • Sume disponibile. Puteți lua un credit de la 200 la 3000 de lei pe un termen de la 5 la 30 de zile. 
 • Condiții transparente. Fără comisioane ascunse.
 • Depunere online. Nu este nevoie să vă prezentați la sediul companiei, aplicați prin intermediul site-ului nostru 24/7.
 • Program de plată flexibil. Împrumutul poate fi rambursat în orice moment al zilei, fie integral, fie parțial. 
 • Fără penalizări pentru plata cu întârziere. După plata a 100 de lei, puteți prelungi împrumutul cu încă 10 zile și evitați penalitățile și amenzile. Acest lucru este necesar, de exemplu, în cazul întârzierilor salariale.
 • Comoditatea primirii fondurilor. Puteți primi bani pe card sau în numerar în sucursalele băncilor partenere.

Compania Credit7 oferă împrumuturi online rapide și avantajoase pe card sau în numerar, fără formalități inutile. Pentru a obține un credit de 1000 de lei, trebuie doar să completați formularul de cerere, să primiți un cod SMS și să semnați contractul în mod online. Aceasta este cea mai bună soluție dacă aveți nevoie urgentă de bani.