Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 09.06.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit fără verificare

Necesitatea de a lua un credit fără verificare în biroul de credit apare atunci când băncile refuză să acorde un împrumut din cauza unui istoric de creditare slab. Probabil că nici nu știți că vă numărați printre plătitorii nesiguri ale căror cereri sunt respinse automat. În acest caz, pentru a primi bani de la instituțiile financiare, va trebui să solicitați un credit fără biroul de credite.

Ce este creditul fără verificarea în biroul de credit?

Creditul fără verificare în biroul de credit este un serviciu prin care unei persoane i se acordă un împrumut fără a lua în considerare istoricul său de credit și ratingul FICO® Score.

Ce este biroul de credit?

Biroul de credit este de fapt o bază de date în care băncile și alte instituții financiare introduc informații despre împrumutați. Clienții care au întârzieri la plată mai mult de 30 de zile vor avea dificultăți în obținerea unui împrumut de la toate instituțiile care cooperează cu biroul. Acestora va rămâne să solicite doar credit fără biroul de credite.

Cum aflu dacă sunt pe listă în biroul de credit?

Trebuie să vă creați un cont pe site-ul birouldecredit.ro, introducând adresa de e-mail, CNP-ul și numărul de telefon pe care l-ați lăsat la banca unde ați luat creditul. Apoi, veți primi un mesaj pe telefonul mobil cu un cod de verificare, pe care îl veți folosi pentru a vă autentifica în cont. 

Cât timp rămân în biroul de credit?

Înainte de a solicita un împrumut fără a accesa biroul de credite, merită să țineți cont de faptul că informațiile rămân în Birou timp de minim 4 ani. 

Se poate obține un împrumut fără verificarea istoricului de credit?

Există un număr de companii unde puteți solicita un credit rapid online fără biroul de credit. Nu vi se va cere un istoric de credit și nu veți fi întrebat de ce aveți nevoie de bani. Pur și simplu veți obține suma necesară pentru perioada corespunzătoare. 

Vă rugăm să aveți în vedere că Credit7 nu acordă împrumuturi fără verificarea solvabilității.

Documente necesare

De regulă, pentru a obține un credit fără verificare în biroul de credit, trebuie să vă înregistrați pe site-ul creditorului ales prin crearea unui cont și completarea unui formular. 

De obicei, vi se va cere să furnizați următoarele informații:

  1. Document care vă confirmă identitatea.
  2. Numărul de telefon activ.
  3. E-mail valabil.
  4. Uneori vi se poate cere inregistrarea prin intermediul contului de Facebook.

După semnarea acordului, banii vor fi transferați pe card sau vor fi disponibili la o sucursală a unei bănci partenere. 

Cerințe pentru împrumutat

Condițiile de solicitare a unui credit fără verificare în biroul de credit diferă în funcție de condițiile societății financiare.

Principalele cerințe pentru împrumutați:

  • Vârsta. Unele organizații acordă împrumuturi de la vârsta de 19 ani, în timp ce altele – de la 21 de ani sau chiar mai mult
  • Surse de venit. Uneori, companiile cer o adeverință despre o sursă permanentă de venit, iar unele companii acordă un împrumut fără venit. 
  • Cardul bancar sau numărul de cont curent.

Deseori, în timpul înregistrării, trebuie să furnizați un e-mail și un număr de telefon activ.