Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 27.04.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit fără loc de muncă

Obținerea unui credit fără loc de muncă de la o bancă este o misiune destul de dificilă din cauza cerințelor foarte stricte impuse aplicantului. Totuși, există opțiunea de a accesa un împrumut în condiții avantajoase dacă apelați la o organizație de microfinanțare. După aprobarea cererii, va trebui să semnați contractul afișat în Contul personal, după care urmează să primiți banii instant în numerar sau prin transfer.

Ce este un împrumut fără loc de muncă?

Acest tip de credit este destinat persoanelor care nu au un loc de muncă stabil la momentul aplicării pentru credit. Există o categorie de beneficiari, care dețin un venit constant fără a fi angajați. Din această categorie fac parte persoane, care obțin un venit constant din chirii, din afaceri, etc. Creditul poate fi obținut după prezentarea unei adeverințe de venit. 

Oare se poate obține un împrumut de la bancă fără a avea loc de muncă?

Instituțiile bancare au o abordare foarte strictă în ceea ce privește acordarea unui credit, solicitând un set mare de documente, printre care confirmarea obligatorie a veniturilor obținute pentru ultimele trei luni. Adică, dacă o persoană a început să obțină venit cu doar o lună în urmă, de exemplu, din chiria unei proprietăți, aceasta nu va putea conta pe ajutorul financiar din partea băncii. Sau, banca va solicita un set suplimentar de documente, pentru colectarea căruia poate dura mult timp. Unele organizații nebancare oferă soluții optime și rapide pentru obținerea unui credit fără să fii angajat, având cerințe mai lejere pentru clienți, care vor avea de parcurs printr-o procedură simplificată de procesare a unei cereri de credit.

Cum să obțineți un împrumut fără un loc de muncă stabil?

Dacă aveți nevoie de bani urgent, însă nu aveți un loc de muncă permanent, apelați cu încredere la organizația de microfinanțare Credit 7. Completarea cererii se face chiar în confortul casei, iar după semnarea contractului de credit, viramentul se face imediat pe card sau puteți ridica bani în numerar de la orice ghișeu BCR (Banca Comercială Română).

Completați cererea

Pentru a obține un credit online fără loc de muncă, completați formularul:

 • alegeți valoarea creditului între 200 lei și 3000 lei;
 • specificați termenul de împrumut dorit de la 5 la 30 de zile;
 • apasați pe „Solicită credit”.

Dacă sunteți client nou, atunci va trebui să vă înregistrați rapid pe site cu un număr de telefon. Crearea unui cont personal este necesară pentru a avea acces la contractele de credit, a face plăți pentru rambursarea creditului și a primi înștiințări despre promoțiile companiei, precum și alte informații referitoare la produse.

De asemenea, veți putea primi  informații juridice cu privire la rambursarea creditului și la condițiile de creditare de care beneficiază atât clienții noi, cât și cei existenți. În cadrul formularului online sunt afișate exemple reprezentative și informații precontractuale.

Dacă sunteți client nou și ați decis să apelați la compania noastră, care este parte a grupului financiar internațional Aventus Group, veți obține reduceri la serviciile noastre. Aveți dobânda 0% la accesarea unui împrumut fără loc de muncă (dar cu adeverinta de venit) pe un termen de 15 zile. Pentru perioada de finanțare de 30 zile, veți beneficia de o reducere de 50%. De exemplu, dacă ați luat un împrumut în valoare de 1000 lei pe un termen de 30 zile, veți avea de rambursat 1193,5 lei, in loc de 1387 lei.

Semnați contractul și primiți banii

După ce ați obținut aprobarea cererii pentru un împrumut fără loc de muncă (dar cu dovada venitului), care durează maxim 20 minute, va trebui să semnați contractul de credit în contul personal. După semnarea contractului, transferul se face direct în contul curent în doar 5 minute. Dacă optați pentru bani în numerar, va trebui să vă deplasați la orice agenție BCR pentru încasare.

Care sunt cerințele pentru un credit fără loc de muncă?

Instituția financiară nebancară Credit 7 are cerințe simple față de aplicantul ce solicita acest tip de credit:

 • cetățenia română;
 • vârsta între 19 și 80 ani;
 • venit constant de la 1000 lei;
 • adresă email;
 • număr de telefon;
 • card bancar activ, în cazul în care vă doriți să primiți banii pe card.

Acte necesare pentru a accesa un credit:

 • cartea de identitate;
 • selfie cu actul de identitate. Asigurați-vă că poza permite citirea clară a datelor personale și a fotografiei.
 • Document de confirmare al ultimului venit încasat

Pentru accesarea unui credit fără loc de muncă se solicită dovada unui venit constant: chirie, pensie, dividende, ș.a.