Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
30 zile 30 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 13.08.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit pana la salariu

Apelați la compania Credit 7 atunci când aveți nevoie de un credit urgent până la salariu, dar nu vă doriți să consumați timp pentru adunarea documentelor, să așteptați 2-3 zile aprobarea (sau refuzul creditului), după care încă 2-3 zile primirea banilor. Solicitați online, așteptați până la 20 minute aprobarea, semnați contractul și primiți banii pe card în doar 5 minute.

Ce este un credit până la salariu?

Cu un împrumut până la salariu puteți să obțineți o sumă limitată de bani pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute apărute până la următorul salariu. De regulă, acest împrumut este oferit de organizații nebancare, care au condiții simple de creditare și nu solicită prezența fizică a solicitantului la sediul companiei. Dacă aveți acces la Internet, puteți completa cererea de credit oriunde vă aflați.

Cerințe pentru obținerea împrumutului

Deoarece organizațiile de microfinanțare au o abordare orientată către client, veți putea obține banii până la salariu în doar câteva minute. Cerințele față de aplicant sunt minime și există modalități multiple, simple și comode de rambursare a creditului.

Cine este beneficiarul împrumutului până la salariu?

Puteți accesa acest tip de credit dacă îndepliniți următoarele condiții:

 • cetățenie română;
 • vârsta cuprinsă între 19 și 80 ani;
 • număr de telefon valid;
 • un email activ.

De asemenea, aveți opțiunea de a primi banii solicitați direct pe card. Pentru a beneficia de credit, va trebui să transmiteți datele cardului companiei de creditare sau să primiți unul nou. 

Care este valoarea maximă a creditului? 

Puteți obține creditul până la salariu cu valoarea cuprinsă între 200 și 3000 lei. Aveți posibilitatea de a utiliza orice sumă pe o perioadă de finanțare de la 5 până la 30 zile. 

Cum se restituie împrumutul?

Împrumutul până la salariu poate fi rambursat utilizând una din următoarele modalități:

 • Activați serviciul de debitare automată a banilor la data scadentă în contul personal. Asigurați-vă că aveți bani suficienți pentru transfer;
 • Puteți transfera banii direct din Contul personal de pe site-ul IFN-ului fără costuri suplimentare;
 • Online, efectuând transferul din contul curent al debitorului deschis la orice bancă;
 • În numerar la orice agenție BCR (Banca Comercială Română) – la aparatele multifuncționale sau la ghișeele băncii.

Dacă ați decis să folosiți una din ultimele 2 metode de plată menționate mai sus, veți avea nevoie de numărul de contract de credit și următoarele date bancare: Aventus Group IFN SA, IBAN: RO24RNCB0072169784250007.

Cum să solicitați un credit până la salariu chiar acum?

Procedura este simplă:

 1. Accesați formularul de credit;
 2. Completați  cererea de credit cu specificarea sumei solicitate și a termenului de finanțare;
 3. Apăsați butonul ”Solicită credit”;
 4. Dacă încă nu sunteți clientul INF-ului, va trebui să creați rapid un cont de utilizator cu ajutorul unui număr de telefon activ;
 5. Așteptați răspunsul printr-un SMS;
 6. Dacă cererea a fost aprobată, veți semna contractul de credit în Contul personal;
 7. Aveți acces la bani în doar 5 minute. Puteți beneficia de un transfer instant în contul curent deschis pe numele aplicantului sau în numerar, la orice agenție BCR. .

Anterior aplicării la credit, este recomandată studierea informațiilor precontractuale și a exemplelor de calcul ale ratelor dobânzii pentru împrumutul utilizat. Ambele documente sunt disponibile online. Pentru informații suplimentare cu privire la creditul până la salariu, ne puteți contacta folosind numere de telefon afișate pe site.