Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
30 zile 30 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 14.08.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit cu buletinul

În situații în care apare nevoia urgentă de bani, singura soluție este obținerea unui credit și atunci, timpul devine inamicul nostru principal. Instituțiile bancare solicită un set de acte care poate fi adunat săptămâni întregi. Între timp, organizațiile de microfinanțare renunță la birocrație în favoarea cerințelor clienților săi și oferă împrumuturi, care pot fi accesate online doar cu buletinul.

Dacă aveți nevoie de bani acum, sunteți bineveniți în compania Credit7. Această organizație de creditare oferă împrumuturi accesibile până la 3000 lei pe un termen de până la 30 zile. Este suficient doar să completați o cerere de credit cu buletinul și garantat veți primi mijloacele financiare în contul curent indicat sau puteți lua bani în numerar de la cea mai apropiată filială a unei bănci partenere. Examinarea cererii de către reprezentanții companiei va dura maxim 20 minute, iar transferul se va face în cel mult 7 minute.

Ce este un credit online cu buletinul?

Creditul online cu buletinul este o oportunitate de a obține bani rapid și fără procedee birocratice excesive. Nu este nevoie să pierdeți timp pentru a aduna certificate și alte documente sau să vizitați sucursala băncii pentru a completa formulare și să așteptați rezultatul, care poate fi unul negativ.

Împrumutul rapid cu buletinul oferit de compania noastră este simplu, comod și avantajos:

  • completați cererea fără a ieși din casă sau de pe telefon, oriunde vă aflați 
  • luați banii în 7 minute după semnarea contractului
  • uitați de comisioane ascunse – oferim condiții transparente de creditare și informații accesibile pe site și în contract 
  • nu vă faceți griji în privința  datelor cu caracter personal – toată informația este criptată datorită utilizării certificatelor SSL.

De asemenea, noi nu avem comisioane pentru acordare și rambursare anticipată, toate dobânzile se percep doar în perioada utilizării banilor creditați.

Cum pot obține credit doar cu buletinul?

Pentru a obține un împrumut cu buletinul de la Credit7, urmați un algoritm simplu și ușor. Înainte de solicitare, vă recomandăm să citiți  informațiile precontractuale și exemplul reprezentativ. 

Depuneți o cerere

Completați cererea cu indicarea sumei solicitate și a termenului de rambursare. În timpul completării cererii, este necesar să vă înregistrați numărul de telefon și să confirmați că acceptați termenii, condițiile și politica de confidențialitate. 

Așteptați aprobarea cererii

Așteptați examinarea cererii care va dura maxim 20 minute. Răspunsul va fi trimis prin SMS la numărul de telefon indicat în formularul de înregistrare. 

Alegeți cum doriți să primiți banii 

Semnați contractul pe care îl veți găsi în contul personal și alegeți modalitatea de primire a banilor. Există două opțiuni:  în contul curent sau în numerar la o sucursala bancară parteneră.

Obțineți suma de bani de care aveți nevoie

Pentru a intra în posesia banilor, vizitați sucursala băncii partenere sau utilizați contul curent pentru a face cumpărături, a plăti servicii sau alte necesități. 

Termeni și condiții de împrumut rapid cu buletinul

De creditul doar cu buletinul oferit de compania noastră pot beneficia cetățeni romani fără restricții legate de domeniul de activitate. 

Avem și o ofertă pentru clienții noi la solicitarea primului împrumut: dobânda zero la accesarea creditului pe un termen de până la 30 de zile;

Creditul cu buletinul este o oportunitate de a face față neplăcerilor financiare temporare fără riscul de a depăși termenul de rambursare. Deoarece ne pasă de reputația clienților noștri, oferim serviciul de prelungire a contractului de credit fără efecte negative asupra istoricului de creditare.