Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 09.06.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit fără dobândă

Primul credit cu 0%*
Pe card sau cash

Puteți obține un credit fără dobândă de la Credit 7 completand cererea online, rapid și ușor – trebuie doar să accesați formularul și să indicați suma și perioada împrumutului.

Ce este un împrumut fără dobândă?

Împrumutul fără dobândă este un tip de împrumut în care clientul instituției financiare nu plătește dobândă și returnează aceeași sumă pe care a împrumutat-o de la creditor. De exemplu, a fost acordat un împrumut de 500 lei pentru o perioadă de 10 zile. Dacă împrumutul este rambursat la timp, atunci trebuie să restituiți 500 lei, fără niciun fel de comision pentru folosirea creditului.

De ce un împrumut cu dobândă 0?

Oferta de credit fără dobândă reprezintă un împrumut în condiții convenabile. De regulă, astfel de credite sunt acordate de IFN-uri în timpul perioadelor de reduceri, sub formă de oferte personalizate, pentru clienții noi etc. Acest fel de împrumut este avantajos din punct de vedere financiar pentru clienți. Aceasta este o oportunitate pentru companie de a construi un climat de încredere cu debitorii și de a crește probabilitatea ca aceștia să apeleze la ea data viitoare dacă vor avea nevoie de un nou împrumut.

Condițiile de obținere a primului împrumut cu 0% dobândă

Pentru a vă califica pentru un împrumut fără dobândă trebuie să îndepliniți criteriile stabilite de Сredit 7. Pe lângă condițiile de bază, este important să rambursați împrumutul exact la data prevăzută sau înainte de aceasta. Rambursarea anticipată a împrumutului nu are consecințe negative pentru debitor.

Cine poate apela la un astfel de împrumut ?

Creditul cu dobândă 0% este disponibil pentru clienții care utilizează pentru prima dată un astfel de serviciu în compania care aparține Aventus Group. De asemenea, trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții:

 • vârsta cuprinsă între 19 și 80 de ani;
 • cetățenia română;
 • adresa de e-mail;
 • număr de telefon mobil.

Cei care doresc să primească banii rapid, au nevoie de un card valid de la orice bancă.

Pentru ce perioadă se acordă un credit fără dobândă?

Creditul fără dobândă se acordă pentru o perioadă de 5, 10 sau 15 zile. Însă, pentru clienții noi care doresc să obțină un împrumut pe o perioadă de până la 30 de zile inclusiv, există și o ofertă specială – o reducere de 50%.

În ce scopuri pot fi cheltuiți acești bani?

Obtinerea unui împrumut rapid fără dobândă nu limitează utilizarea banilor. Acestia pot fi cheltuiți pentru plata facturilor de utilități, bunuri de primă necesitate, achiziții urgente, cadouri, activități de divertisment, rambursarea datoriilor de la alte organizații etc.

Cum se solicită și de ce documente este nevoie pentru a obtine un împrumut fără dobândă la Credit7?

Pentru a depune cererea pentru primul credit fără dobândă, urmați instrucțiunile:

 1. Completați formularul, selectând perioada de până la 15 zile inclusiv și suma necesară (de la 200 lei la 3000 lei);
 2. Faceți clic pe „Solicita credit”;
 3. Înregistrați-vă pe site-ul companiei folosind numărul de telefon mobil, urmat de confirmarea prin codul de verificare care va fi trimis prin SMS;
 4. Așteptați cel mult 20 de minute pentru ca personalul organizației să examineze cererea dvs. Răspunsul va fi transmis printr-un mesaj la numărul de telefon indicat în cerere.

Dacă răspunsul este pozitiv, accesați contul dvs. personal, semnați contractul și încărcați documentele necesare:

 • cartea de identitate;
 • selfie cu documentul în mână (datele trebuie să fie lizibile, iar fotografia trebuie să fie clară);
 • adeverință de venit recent.

După semnarea contractului, banii vor intra în contul dvs. bancar în 5 minute. Dacă aveți nevoie de credit fără dobândă în numerar, vizitați una dintre sucursalele BCR (Banca Comercială Română) și primiți fondurile la casierie.