Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 01.07.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit în rate

V-ați planificat cu atenție bugetul, dar v-ați confruntat cu cheltuieli neprevăzute? Sunteți în căutarea unui imprumut în rate sau vă uitați după alte tipuri de credite accesibile? Puteti solicita un  sprijin financiar rapid de la Credit 7, pe care îl veți obține fără probleme și fără niciun efort.

Ce este un credit în rate?

Un credit în rate tradițional este un împrumut care poate fi obținut de la o bancă sau de la o altă instituție financiară. Va trebui să rambursați banii în rate, într-o anumită perioadă de timp specificată în contract.

Aceasta este o variantă bună dacă aveți nevoie de sume mari de bani – de exemplu, pentru a cumpăra o casă, pentru a achiziționa echipamente, pentru a plăti studiile etc. Băncile oferă un împrumut în rate semnificativ după verificarea documentelor.

Dacă aveți nevoie de o sumă de până la 3000 de lei și doriți să o obțineți fără a ieși din casă, avem o alternativă accesibilă pentru dumneavoastră – un împrumut rapid cu un pachet minim de documente. Este o soluție bună pentru cei care se confruntă cu dificultăți temporare și trebuie urgent să plătească o rată de credit ipotecar sau să ramburseze următoarea rată a unui credit rapid în  rate obținut de la o bancă.

Avantajele și dezavantajele împrumuturilor în rate

Principalul avantaj al împrumuturilor în rate clasice este că întreaga sumă este împărțită imediat în mai multe rate, incluzând și dobânda. Toate condițiile sunt specificate în contract, iar împrumutatul trebuie doar să respecte graficul de plată. 

Antreprenorii folosesc creditul online în rate pentru a grabi achizițiile necesare fără a fi nevoiți să retragă imediat sume mari de bani.

Un astfel de împrumut poate fi rambursat mai devreme, dar acest lucru implică adesea anumite riscuri. Printre acestease numără și necesitatea de a dezvălui informații personale importante. În rest, dezavantajele unui împrumut online în rate nu sunt foarte diferite de cele ale oricărui alt împrumut.

Noi nu acordăm credite în rate tradiționale, dar vă sugerăm să aveti in vedere  următoarele avantaje ale creditelor de la Credit 7:

  • viteza de obținere fără necesitatea de a colecta un pachet mare de documente;
  • posibilitatea de a obține un împrumut cu un istoric de credit problematic;
  • condiții de creditare transparente – informațiile necesare sunt furnizate pe site-ul nostru și sunt incluse în contract;
  • posibilitatea de rambursare a împrumutului înainte de termen, precum și de prelungire a scadenței.

Noi respectăm legislația și folosim cele mai recente protocoale de criptare a datelor. Ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră vor fi în siguranță.

Cum să alegeți cea mai bună variantă de împrumut în rate

Cea mai convenabilă variantă este un credit online în rate, când solicitați împrumutul și îl rambursați de la distanță, în orice moment convenabil. Fiecare bancă oferă propriile opțiuni în funcție de scopul împrumutului, de sumă, de situația financiară, de numărul de rate și de opțiunile de rambursare etc. Trebuie să vă interesați de posibilitatea rambursarii înainte de termen și de taxele aplicate în caz de întârziere.

Ce oferim noi? Credit rapid  la doar câțiva pași.

Evaluarea situației dumneavoastră financiare

După ce v-ați decis asupra sumei necesare, alegeți un termen de rambursare și gândiți-vă la modul în care veți rambursa împrumutul. Dacă sunteți sigur de gradul de indatorare pe care il aveți, utilizați formularul de credit pentru a afla câți bani va trebui să plătiți înapoi. 

Pentru a vă evalua capacitățile financiare se folosește un algoritm automatizat. Va fi nevoie doar să vă confirmați veniturile.

Evaluarea condițiilor de creditare

Cu ajutorul formularului prezent pe site, indicați suma dorită și termenii și apoi treceți direct la secțiunea „Informații precontractuale” pentru a citi termenii împrumutului. Dacă este necesar, puteti contacta departamentul “Relatii clienti”.

Procesul de solicitare a unui împrumut

Cererea de microcredit se depune online, după o procedură simplă de înregistrare. Va trebui să introduceți numărul de telefon valabil și să confirmați că sunteți de acord cu termenii, condițiile și politica de confidențialitate.

Completați chestionarul

Chestionarul conține informații despre dumneavoastră, întrebări despre venituri și alte împrumuturi – este destul de simplu și nu vă va lua mai mult de zece minute pentru a-l completa, inclusiv pentru a atașa documentele.

Așteptați confirmarea

Confirmarea se va face sub forma unui mesaj SMS. Aceasta va apărea, de asemenea, în contul dumneavoastră, unde va fi afișat întregul istoric al obținerii și rambursării împrumutului. 

Semnați contractul online

După aprobarea împrumutului, versiunea electronică a contractului va fi generată automat și o veți găsi în contul personal. Va rămâne doar să o citiți și să o semnați online. 

După finalizarea acestei proceduri, banii vor fi transferați instantaneu pe cardul sau în contul dumneavoastră. De asemenea, puteți primi banii în numerar la una dintre sucursalele BCR.

Cine poate obține un împrumut și ce documente sunt necesare?

Cererea poate fi depusă de cetățenii români cu vârsta cuprinsă între 19 și 80 de ani, care au număr de telefon activ, o adresă de e-mail validă și, dacă banii sunt necesari imediat, un cont de card la o bancă.

La formularul de cerere trebuie anexate următoarele documente:

  •  cartea de identitate;
  •  selfie de înaltă calitate cu cartea de identitate;
  • o adeverință privind ultimul venit – care poate fi nu numai salariul, ci și pensia sau, de exemplu, dividendele.

Spre deosebire de un credit rapid in rate, pentru a obține bani de la Credit 7, veți avea nevoie de un minim de documente și mai puțin de o oră. Completați cererea, ridicați bani și indeplinitii-vă visele aici și acum.