Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 27.04.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit fără adeverință de venit

Când aveți nevoie de bani urgent, dar nu aveți timp pentru colectarea documentelor și așteptări îndelungate de aprobare a unui credit, apelați cu încredere la Credit 7. Această organizație de microfinanțare propune accesarea unui împrumut rapid fără adeverință de venit, online, în doar 7 minute. Obțineți bani instant imediat după aprobarea cererii de credit și semnarea contractului.

Ce este un credit fără adeverință de venit?

Accesarea unui împrumut rapid fără adeverință de venit exclude obligativitatea prezentării documentelor ce confirmă încasarea veniturilor. Este o formă de creditare similară unui împrumut clasic, cu excepția faptului că aplicantul este scutit de durata mare necesară pentru colectarea documentelor. Cererea pentru împrumut fără adeverință de venit se examinează în doar câteva minute, în timp ce, la o bancă, același proces poate dura 2-3 zile.

Caracteristicile împrumutului fără adeverință de venit

Principala caracteristică a creditului doar cu buletinul, fără adeverință de salariu, constă în faptul că nu i se solicită aplicantului să prezinte adeverințe de la angajator sau alte dovezi ale veniturilor. Cu un astfel de credit, vă puteți bucura de șansa de a primi banii necesari, pe care îi veți putea folosi pentru o cumpărătură urgentă până când veți primi salariul.

Cine este beneficiarul împrumutului fără adeverință de venit

Pentru a putea accesa un credit fără adeverință de venit lunar, potențialii clienți trebuie să respecte următoarele condiții generale:

 • să dețină cetățenie română;
 • să aibă vârsta cuprinsă între 19 și 80 ani;
 • au nevoie de un număr activ de telefon, pe care să poată fi contactați de către experții companiei;
 • să ofere un email pentru semnarea contractului de credit.

Pentru a putea obține creditul fără adeverință de venit prin transfer bancar, beneficiarul va trebui să dețină un card valid emis de orice bancă.

Care sunt actele necesare pentru solicitarea împrumutului fără adeverință de venit 

Pentru a obține un împrumut de la o instituție nebancară este nevoie de un set minim de documente:

 • cartea de identitate;
 • o poză selfie cu actul de identitate în mână, în care să fie văzute toate datele și fotografia.

Clienții companiei au posibilitatea să acceseze un credit fără adeverință de venit. Este o procedură simplificată, pentru care sunt suficiente doar actul de identitate și un selfie cu acesta în mână. Pentru a beneficia de acest tip de credit, aplicantul nu este obligat să prezinte adeverință de venit de la angajator. În acest caz, instituția de creditare se obligă să colecteze informații cu privire la solvabilitatea clientului, ceea ce simplifică procesul de obținere a unui credit fără adeverință de venit.

Cum se obține un credit fără adeverință de venit

Procesul de aplicare pentru un credit fără adeverință de venit este simplu și ușor de parcurs:

 1. Accesați site-ul companiei și completati formularul cu datele necesare privind valoarea împrumutului și perioada de rambursare. Puteți obține un credit fără adeverință de venit în valoare de 200 -3000 lei pe o perioadă de 5-30 zile. După selectarea valorilor solicitate, apăsați ”Solicită credit”;
 2. Dacă încă nu aveți un cont de utilizator, vă puteți înregistra pe site rapid și simplu;
 3. Echipa noastră va analiza rapid cererea de credit și vă va transmite un SMS cu un răspuns la solicitare;
 4. După aprobarea cererii de credit urmează semnarea contractului, pe care îl veți găsi în contul personal.

Banii sunt transferați direct pe cardul dvs.bancar în doar 5 minute. Puteți opta și pentru ridicarea banilor în numerar de la ghișeul unei bănci partenere.

Cum se rambursează creditul

Vă punem la dispoziție câteva metode prin care puteți rambursa creditul:

 1. Debitarea automată. Configurați debitarea directă de pe cardul înregistrat în contul personal și asigurați-vă că aveți fonduri suficiente la data scadentă;
 2. Internet banking. Transferați banii în contul Aventus Group IFN SA cu IBAN: RO24RNCB0072169784250007. În destinația plății, indicați numărul contractului de credit;
 3. Direct din contul personal. Puteți face plata din contul de utilizator deschis pe site-ul creditorului fără comisioane suplimentare;
 4. La orice agenție a Băncii Comerciale Române. Pentru a face plata pentru creditul fără adeverință de venit, depuneți banii in numerar la ghișeul băncii în baza numărului de contract de credit. De asemenea, puteți folosi multifuncționalele băncii.

În cazul în care  nu puteti plati la timp împrumutul rapid fără adeverință de venit, Credit 7 oferă un serviciu de prelungire a datei scadente între 5 si 30 de zile. Mai multe detalii gasiti in pagina dedicata despre „vacanta la credit