Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 27.04.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit nebancar

Ce este un credit nebancar?

Creditul nebancar — este o soluție ideală pentru a oferi acces la fonduri în situații de nevoie extremă de bani. Compania Credit 7 oferă posibilitatea de a obține împrumuturi în condiții atractive în doar 20 minute, iar procesul de solicitare se realizează online. Creditele nebancare pot fi solicitate atât de persoanele fizice, cât și de persoanele juridice. Creditul nebancar este acordat rapid, în aceeasi  zi, în condiții preferențiale, lucru care nu se poate întâmpla în cazul băncilor. Pentru a obține un credit de la o bancă, va trebui să alocați efort și timp pentru a aduna foarte multe documente. Urmează să așteptați examinarea cererii, care poate dura chiar si câteva zile.

Avantajele creditelor nebancare

Avantajele unui împrumut rapid nebancar oferit de compania Credit 7 fata de cele bancare astfel :

 • Cererea de credit poate fi trimisă din confortul casei – procesul se realizează online, pe site-ul companiei, fără deplasarea fizică la instituția financiară, așa cum se întâmplă în cazul băncilor. Tot ce trebuie să faceți este să accesați formularul de credit, care afișează rata dobânzii raportată  la suma creditului și termenul solicitat.    
 • Aprobarea rapidă a cererii de credit – are loc în doar un minut. Experții instituției vor evalua rapid cererea în vederea transmiterii unui răspuns în maxim 20 minute prin SMS. In cazul bacilor, acest proces durează 2-3 zile. 
 • Transfer instant al banilor – banii sunt virați pe cardul bancar imediat după semnarea contractului. Puteți opta pentru ridicarea banilor în numerar la una dintre sucursalele BCR . Prin comparație, transferurile bancare pot dura până la 3 zile.  
 • Dobânda se aplică doar pentru banii utilizați – de exemplu, dacă împrumutul a fost solicitat pe un termen de 30 zile și rambursat anticipat, vom recalcula costurile, care vă vor permite să vă încadrați în acel termen, în care ați folosit împrumutul nebancar. Băncile nu încurajează rambursarea anticipată, fapt care poate fi reflectat în istoricul de credit al clientului. 

Cum să obțineți un împrumut non bancar online

Procedura de solicitare a  unui credit nebancar online presupune trei pași simpli, pe care trebuie să îi urmați: 

 1. Completați formularul online de cerere de credit de pe site-ul companiei. Selectați perioada de creditare și suma dorită, confirmați solicitarea și înregistrați-vă rapid pe site (dacă încă nu aveți un cont de utilizator). 
 2. Așteptați SMS-ul prin care veți fi informat despre aprobarea sau respingerea creditului. Dacă cererea a fost aprobată, semnați contractul în contul personal de pe site-ul companiei. 
 3. Primiți banii fie direct pe cardul bancar fie  puteți intra în posesia acestora în numerar ridicandu-i de la una din  sucursalele băncii partenere. 

În cazul în care sunt necesare informații suplimentare, puteți lua legătura cu specialistii noștri la numerele de telefon afișate pe site. Acestia vă vor ajuta să găsiți împreună cel mai avantajos credit potrivit situației solicitantului.

Termeni și condiții de împrumut

Pentru a obține un credit nebancar, clienții companiei trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • vârsta cuprinsă între 20 și 80 ani;
 • cetățenia română;
 • dovada veniturilor constante: pensia, bursa, salariu, afacere proprie, drepturi de autor, ș.a.;
 • un număr de telefon și un e-mail valide;
 • un card bancar în lei  (pentru transferul împrumutului nebancar direct pe card).

Pentru obținerea creditului, solicitantul trebuie să pună la dispoziție actul de identitate, fotografia cu actul de identitate în mână și un document de confirmare a ultimului venit încasat (acolo unde este cazul).

Ce sumă  puteți obține

La Credit 7 puteți accesa creditul non bancar cu valoare cuprinsă între 200 lei și 3000 lei. Pentru termenul de rambursare de 15 zile, rata dobânzii este 0%.

Cum se rambursează un împrumut

Pentru a rambursa un împrumut nebancar optați pentru una dintre modalitățile oferite:

 1. Configurați debitarea automată de pe card și asigurați-vă de disponibilitatea fondurilor la data scadentă.
 2. Plata prin online-banking, folosind următoarele date  – Aventus Group IFN SA, IBAN: RO24RNCB0072169784250007. În detaliile plății se va indica numărul contractului de credit.
 3. Direct din contul personal de pe site-ul companiei.
 4. Depuneți numerar în baza contractului de credit la orice agenție BCR sau prin utilizarea terminalelor multifuncționale de plată. 

Pentru a extinde durata creditului nebancar cu încă 10 zile, va trebui să plătiți suplimentar 100 lei. Perioada contractuală se prelungește automat după efectuarea plății menționate. Plata poate fi făcută din contul personal, prin transfer bancar sau la caseria unei agenții BCR.