Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 01.07.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit cu istoric negativ

Ce este istoricul de credit?

Istoricul de credit este un raport în care se reflectă informațiile privind toate creditele și detaliile gestionării împrumuturilor de care a beneficiat un debitor. Istoricul de credit servește ca indicator pentru bănci și alte instituțiii financiare atunci сând se ia o decizie privind acordarea unui împrumut. Procedura de obținere a unui credit cu istoric negativ poate deveni dificilă, deoarece asemenea solicitanți reprezintă o categorie cu un risc sporit de neplată pentru creditori, care nu sunt dispuși să-și riște mijloacele financiare.

Cum se construiește istoricul de credit?

Toate solicitările către o instituție financiară sunt înregistrate în istoricul clientului. Și anume: cererea de credit, aprobarea sau refuzul cererii, regularitatea plăților, rambursarea anticipată sau în termenii prevăzuți. Aceste date sunt transmise către BIC (biroul istoricului de credit) unde se stochează cel puțin 10 ani.

Un istoric de credit cuprinde:

 • Datele cu caracter personal ale clienților organizațiilor de credit – numele și prenumele, data și locul nașterii, numărul și seria cărții de identitate, numerele de telefon;
 • Informații detaliate despre credite – suma creditului, condiții de creditare, termenii de rambursare și întârzierile de plată. De asemenea, această secțiune conține informații privind creditele neachitate;
 • Informații legate de toate solicitările debitorului către organizațiile de creditare, numărul refuzurilor și motivele lor, precum și existența creditelor restante;
 • Informații confidențiale despre instituțiile care au acordat creditul. Tot aici sunt stocate toate cererile pentru istoricul debitorului și datele companiilor ce le-au solicitat.

Istoricul de credit poate cuprinde informații despre neonorarea obligațiilor la achitarea pensiei alimentare, plăților comunale, amenzilor și impozitelor.

Ce afectează istoricul de credit

Istoricul de credit reprezintă rezultatul acțiunilor întreprinse de către un client al unei organizații financiare în raport cu executarea obligațiilor de plată a împrumuturilor. Următorii factori influențează istoricul de credit:

 1. Regularitatea plăților – datoriile, restanțele și penalitățile neachitate vor avea impact negativ asupra istoricului;
 2. Gestionarea produselor de credit – accesarea mai multor credite și rambursarea lor fără întârzieri de către o persoană va avea un impact pozitiv asupra istoricului lui de credit;
 3. Vechimea la ultimul loc de muncă – pauzele lungi afectează scorul de credit;
 4. Numărul de cereri de credit – debitorul este perceput ca o persoană cu probleme financiare, atunci când aplică frecvent pentru credit;
 5. Participarea activă – o influență benefică asupra istoricului de credit o are utilizarea regulată a serviciilor bancare de către client.

Schimbarea frecventă a domiciliului poate, de asemenea, semnala faptul că debitorul nu este responsabil și stabil din punct de vedere financiar, ceea ce afectează istoricul de credit.

Cum pot obține un împrumut online cu istoric negativ?

Un credit cu istoric negativ poate împiedica obținerea unui împrumut, însă există organizații receptive față de nevoile clienților și mai relaxate în condiții față de istoricul acestora decât băncile.

Credit 7 se numără printre aceste organizații. Este o platformă online, prin intermediul căreia se aplică rapid la un credit nevoi personale cu istoric negativ. Compania se specializează pe acordarea împrumuturilor pe un termen de la 5 până la 30 zile în sumă de la 200-3000 lei.

Procesul de aplicare la un împrumut cu istoric negativ este similar cu o procedură standard:

 1. Completați formularul – indicați suma și perioada de rambursare. Faceți click pe ”Solicită Credit”;
 2. Dacă încă nu aveți un cont, vă rugăm să creați unul printr-o înregistrare rapidă;
 3. În decurs de 20 minute, cererea va fi examinată și veți primi o confirmare prin SMS;
 4. La obținerea unui răspuns pozitiv, veți semna un contract în contul personal.

Într-un timp scurt după semnarea contractului, suma solicitată va fi transferată pe card. De asemenea, puteți ridica banii în numerar în una din sucursalele băncii-partener.

Condiții pentru a obține un credit pentru cei cu istoric negativ

Condițiile pe baza cărora se vor acorda credite nebancare cu istoric negativ nu diferă de cele generale:

 • vârsta de la 19 până la 80 ani;
 • cetățenia română;
 • existența unei surse de venit constante (minim 1000 Lei);
 • deținerea unui card bancar pentru efectuarea decontărilor;
 • date de contact: un email și un număr de telefon active.

Pentru obținerea unui credit online cu istoric negativ va fi necesar să prezentați cartea de identitate, să faceți un selfie împreună cu aceasta și să oferiți un document de confirmare a ultimului venit încasat.

Cui i se poate refuza un credit rapid cu istoric negativ

Creditorii pot refuza solicitarea de acordare de credit cu istoric negativ în cazul nerespectării  următoarelor criterii și cerințe:

 • scor de credit nesatisfăcător sau lipsa unui istoric de credit;
 • neonorarea obligaţiilor de rambursare a creditelor obținute;
 • venituri insuficiente pentru acoperirea cheltuielilor și îndeplinirea cerințelor creditorului;
 • litigii pendinte, inclusiv cu participarea altor organizații de creditare.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la acordarea de credit cu istoric negativ de la compania Credit 7, precum și alte informații despre creditare, vă rugăm să apelați la experții noștri la numerele de telefon afișate pe site.