Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 27.04.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit prin telefon

Creditul prin telefon se acordă, de obicei, pe termen scurt și în valoare mică. Pentru a obține un astfel de împrumut, trebuie să completați  cererea de credit pe site, să furnizați datele personale, adresa de e-mail și numărul de telefon. Dacă doriți să primiți banii pe un card bancar, atunci este necesar să furnizați detaliile acestuia.

Ce este un credit prin telefon?

Creditul nebancar prin telefon are o procedură simplificată de obținere a fondurilor. Cererile se procesează în doar câteva minute, astfel încât puteți primi decizia în aceeași zi sau chiar pe loc.

Împrumutul prin telefon se diferențiază favorabil de un împrumut bancar prin faptul că este suficient să furnizați un minim de date personale și nu trebuie să strângeți multe documente pentru a vă dovedi solvabilitatea. 

Cum să obțineți un împrumut prin telefon?

Pentru a obține un împrumut prin telefon, trebuie să selectați suma și termenul împrumutului și apoi să completați cererea. Împrumutatul nu va avea nevoie de garanții, nu va trebui să caute un garant și nu va pierde timp cu pregătirea documentelor. Cu ajutorul calculatorului online de pe site, puteți calcula cât mai exact suma împrumutului cu dobândă.

Până și persoanele care au avut întârzieri cu plățile în trecut și nu au un istoric de credit impecabil pot beneficia de Credit prin telefon. Dacă veti completa formularul de cerere și veti furniza datele corecte, cererea va fi procesată în 15-30 de minute și, dacă va fi aprobată, fondurile vor fi imediat transferate pe card.

Care sunt condițiile de creditare?

În funcție de propriile nevoi, fiecare client alege în mod independent suma necesară când solicită creditul prin telefon. Suma minimă este cuprinsă între 100 și 3000 de lei. Împrumutul este fără destinație precisă – fondurile pot fi folosite în orice scop.

Durata maximă a împrumutului

Creditul prin telefon se acordă pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile. Dacă este necesar, perioada de creditare poate fi prelungită cu încă 10 zile, serviciul acesta costand 100 de lei.

Rata dobânzii

Primul credit nebancar prin telefon pentru 5, 10 sau 15 zile poate fi emis la o rată promoțională a dobânzii de 0%. Cine poate solicita un credit prin telefon

Creditul rapid prin telefon este disponibil pentru toate categoriile de populație. Studenții, pensionarii și toate persoanele  care îndeplinesc cerințele minime impuse de companie pot beneficia de împrumutul rapid.

Aceasta este o soluție pentru situațiile în care este nevoie urgentă de fonduri și nu există posibilitatea de a apela la serviciile bancare. Cererea poate fi depusă si de cetățenii care primesc un venit lunar sub formă de chirie  sau de femeile aflate în concediu de maternitate.

Condiția obligatorie pentru împrumutat este un venit lunar stabil, suficient pentru a rambursa datoria. Veniturile trebuie să fie confirmate în momentul depunerii cererii. Sursa de venit poate fi oricare: sunt potrivite nu numai salariile, ci și veniturile din pensie, veniturile din închirierea de bunuri imobiliare etc.

Cerințe pentru împrumutat

Împrumutul prin telefon este disponibil pentru următorii clienți:

  1. Sunt cetățeni români cu vârsta cuprinsă între 19 și 80 de ani.
  2. Care au un venit permanent de minimum 1000 lei.
  3. Care au furnizat un număr de telefon activ, e-mail și datele cardului bancar.

Este important cardul să aibă o perioadă de valabilitate actuală. Dacă aveți nevoie să retrageți suma în numerar, o puteți face la cea mai apropiată sucursală BCR după semnarea contractului de împrumut. Procedura de solicitare a microcreditelor este complet online și nu durează mai mult de câteva minute. 

Lista documentelor necesare

Pentru a obține un credit prin telefon, trebuie să prezentați:

  1. Cartea de identitate.
  2. O fotografie cu cartea de identitate în mână.
  3. Confirmați venitul.

Pentru a crește șansele de a obține o decizie pozitivă cu privire la cererea dumneavoastră, este suficient să vă completați datele personale cu atenție, să evitați greșelile și să furnizați informații corecte. Nu este nevoie să furnizați garanții suplimentare sau să căutați un garant.

Cum să rambursati împrumutul

Este destul de ușor a obține un credit prin telefon, dar trebuie să fiți atenți la obligațiile legate de împrumut și să efectuați plățile necesare la timp. Ce metode de rambursare a datoriilor sunt posibile:

  1. Retragerea automată de pe un card de la orice bancă din România. Plata se face fără participarea clientului, cu condiția să existe o sumă suficientă în cont.
  2. Plata online în contul împrumutatului pe site-ul companiei.
  3. La casieria băncii BCR (trebuie să aveți la dumneavoastră numărul contractului de împrumut).
  4. Prin transfer bancar ce contine detaliile contractului de credit.

Creditul prin telefon poate fi folosit ca un ajutor de urgență atunci când aveți nevoie de o anumită sumă de bani, iar alte metode de a obține un împrumut nu sunt disponibile.