Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 01.07.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit pentru studenti

Aveți nevoie urgentă de bani, însă sunteți student și nu puteți pierde timpul cu adunarea documentelor, vizitarea sucursalei băncii și procedura birocratică îndelungată de obținere a împrumutului? Solicitați un credit online pentru studenți de la Credit 7, fără să mai întampinații aceste probleme. Compania oferă credite pentru studenții ce au un loc de muncă, chiar în ziua depunerii cererii. Puteți obține banii pe card sau într-un alt mod comod pentru dvs.

Ce este un credit pentru studenți?

Creditul pentru studenți este un fel de împrumut, ale cărui condiții nu diferă de împrumutul clasic. Creditul îl pot obține studenții care au un loc de muncă sau au o altă sursă de venit permanent (ex. venit din chirii).

Pe ce pot fi cheltuite fondurile împrumutate?

Creditul pentru studenți poate fi cheltuit pentru orice nevoi, fără limite. De exemplu, pentru achiziționarea de echipamente, rechizite, haine etc. De asemenea, banii pot fi folosiți pentru a plăti facturile de utilități sau pentru toate cele necesare pana la primirea salariului. 

Cine poate obține creditul pentru studenți și ce documente sunt necesare?

Împrumutul pentru studenți îl pot obține clienții companiei a căror vârstă este de la 19 la 80 de ani și au un loc de muncă. Pentru a solicita acest credit, trebuie să furnizați următoarele documente:

  • copia cărții de identitate
  • selfie cu documentul de identitate (de bună calitate, cu informații lizibile)
  • adeverința privind sursa de venit regulat (de exemplu, salariu)

Solicitantul trebuie, de asemenea, să furnizeze numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Dacă doriți să obțineți creditul pentru studii pe card, trebuie să specificați și detaliile acestuia. Dacă nu aveți card, îl puteți solicita în orice bancă din România.

Cum se poate obține un împrumut pentru studenți?

Puteți obține un credit pentru studenți după completarea formularului pe site-ul nostru, aprobarea cererii și semnarea contractului. Dacă solicitați pentru prima dată un împrumut , atunci vi se oferă condiții preferențiale. 

La solicitarea unui împrumut pentru studenți pentru 15 zile, valoarea dobânzii va fi de 0%, cu condiția rambursării acestuia la timp. La solicitarea unui împrumut pentru o perioadă de 30 de zile, se oferă o reducere de 50%. De exemplu, dacă împrumutați 1000 lei pentru 30 de zile, suma de rambursat va fi de 1193,5 lei. Fără reducere, suma de rambursat ar fi fost 1387 de lei.

Depuneți cererea online

Pentru a completa o cerere de împrumut pentru studenți trebuie să:

  • alegeți suma și durata împrumutului în formularul online 
  • trimiteți cererea de împrumut
  • creați un cont

Crearea contului va dura câteva minute, acest pas fiind necesar pentru a avea acces la Contul personal, unde după aprobare va apărea contractul de împrumut.

Așteptați aprobarea

Examinarea cererilor durează de la câteva minute la câteva ore, în funcție de volumul de lucru al angajaților și de promptitudinea cu care au fost trimise documentele. În mod normal, această procedură nu durează mai mult de 20-30 de minute, dacă la înregistrare toate datele au fost introduse corect. 

Semnați contractul și obțineți banii

Rezultatul examinării cererii va fi trimis la telefonul și adresa de e-mail pe care le-ați specificat în timpul înregistrării. În cazul răspunsului pozitiv, tot ce va rămâne de făcut este să semnați contractul de împrumut și să primiți banii.

Modul cel mai rapid de primire a banilor este pe cardul bancar (fondurile se creditează imediat). Puteți primi creditul pentru studii și prin transfer bancar sau în numerar la o sucursală BCR (Banca Comercială Română).

Dacă la momentul rambursării creditului pentru studenți nu veți dispune de suma necesară, puteți prelungi termenul de împrumut cu încă 10 zile pentru 100 de lei.