Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
30 zile 30 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 13.08.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit fără acte

Aveți nevoie urgentă de bani și nu aveți timp să depuneți o cerere pentru un împrumut bancar? Contactați Credit7 și obțineți un credit fără acte din confortul casei dvs., chiar în ziua solicitării.

Ce este un împrumut fără acte?

Creditul fără acte este un împrumut care se acordă fără ca debitorul să prezinte acte oficiale: adeverințe de venit, declarații fiscale, carnet de muncă etc. Împrumutul se acordă, de obicei, in urma  unei evaluări a bonității debitorului pe baza altor caracteristici, cum ar fi istoricul de credit.

Cine poate obține un credit fără acte?

Toți cetățenii români care indeplinesc următoarele cerințe pot solicita un împrumut fără acte:

  • vârstă cuprinsă între 20 și 80 de ani
  • au surse de venit regulat în valoare de cel putin 1000 lei
  • număr de telefon mobil activ
  • adresa de e-mail pentru trimiterea contractelor

Cei care doresc să obțină un împrumut rapid fără acte pe card, trebuie să își facă un card bancar, iar in cazul deținerii unuia, este suficient să furnizeze detaliile acestuia.

Ce documente sunt necesare pentru un împrumut de la Credit7

Pentru a obține împrumuturi rapide online , trebuie să furnizați o copie a cărții de identitate și o fotografie cu documentul în mână. Se recomandă să faceți fotografii fără bliț, astfel încât părțile documentului cu informații importante să nu fie luminate prea mult.

În unele cazuri, trebuie să prezentați și o adeverință de venit. Însă, în timpul verificarii aplicatiei pentru  un credit fără acte, compania își asumă responsabilitatea de a evalua bonitatea clienților.

Condițiile de creditare la Credit7

Organizația de microfinanțare Credit7 oferă credite de consum cu cerințe minime pentru solicitanți. Mai mult, la prima solicitare vi se oferă si reduceri. Pentru clienții care solicită un împrumut de până la 15 zile și îl rambursează la timp, este disponibilă o oferta specială a dobânzii de 0%, iar la solicitarea creditelor fără acte pentru o perioadă de 30 de zile, este valabilă o reducere de 50%.

Termen maxim

Puteți solicita un împrumut de la Credit7 pentru o perioadă de la cinci până la 30 de zile.

Suma maximă

Suma împrumutului disponibil – de la 200 lei la 3000 lei.

Dobânda

Rata fixă a dobânzii este de 1,29% pe zi. Cu toate acestea, pentru noii clienți ai companiei există oferte speciale, iar pentru un împrumut de până la 15 zile, dobânda va fi de 0%.

De exemplu, dacă solicitați un împrumut de 1000 de lei pentru 15 zile și îl rambursați la timp, va trebui să restituiți doar suma împrumutului (1000 de lei).

Compania oferă o reducere de 50% la primul împrumut pentru 30 de zile. De exemplu, pentru a rambursa un împrumut de 1000 de lei este nevoie de 1116,27 lei. Fără reducere, această sumă ar fi fost mai mare – 1232,55 lei.

Cum se rambursează împrumutul?

Pentru a rambursa împrumutul, compania Credit7 vă oferă patru modalități, dintre care vă puteți alege cea mai comodă pentru dvs.

  • Din Contul personal de pe site-ul organizației de credit. Autentificați-vă in contul personal și accesați secțiunea de plăți. Introduceți detaliile necesare ale cardului bancar, precizați suma și efectuați plata. Fondurile vor fi transferate instant în contul creditorului.
  • Debitare automată. Autentificați-vă în contul dumneavoastră pe site-ul băncii care v-a emis cardul. Accesați secțiunea cu plățile și configurați o debitare automată pentru un credit fără acte Pentru a face acest lucru, trebuie să specificați detaliile organizației de credit, suma și data la care împrumutul trebuie rambursat. Vă rămâne doar să vă asigurați că aveți suficienți bani în cont pentru plata automată în perioada necesară.
  • În cash la sucursalele BCR (Banca Comercială Română). Vizitați orice sucursală BCR cu cartea de identitate și contractul de împrumut. La  casierie, pe baza numărului de contract depuneți banii de rambursare a împrumutului. A doua variantă este rambursarea prin intermediul terminalelor de autoservire. Urmați indicațiile din meniu și depuneți suma necesară în numerar în contul Credit7.
  • Prin transfer bancar. În contul personal online de pe site-ul băncii unde ați deschis contul curent, trebuie să efectuați transferul folosind detaliile creditorului. Toate informațiile necesare pot fi găsite în contract sau pe site-ul Credit7. De asemenea, puteți efectua transferul la casieriile sucursalelor BCR. Este de ajuns să mergeti  la casierie, să specificați numărul contractului de împrumut, numărul contului și suma care urmează să fie depusă în contul de rambursare a împrumutului online rapid fără acte.

Cea mai simplă și mai rapidă variantă este să plătiți din Contul dvs. personal de pe site-ul Credit7. La rambursarea unui credit fără acte prin transfer bancar, trebuie să țineți cont de faptul că va dura ceva timp până când fondurile vor fi creditate.

De exemplu, dacă transferul a fost efectuat vineri seara atunci banii vor ajunge în contul creditorului abia luni. Din acest motiv, se recomandă să efectuați transferul pentru rambursarea creditului fără acte mai devreme pentru a nu întârzia plata și pentru a nu vă strica istoricul de credit.