Alege suma
LEI
LEI LEI
Alege perioada
zile
15 zile 15 zile
Suma solicitată

LEI

Costul total 0 LEI

0 LEI

Suma de rambursat
până pe 01.07.2024

LEI

Cod promoțional aplicat

Introduceți codul promoțional
Informația precontractuală Exemplu reprezentativ DAE - 0.00%

Credit pentru pensionari

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, dar nu aveți timp să adunați o mulțime de documente, să mergeți la bancă și să așteptați examinarea cererii — apelați la Credit 7. La noi poți solicita un credit pentru pensionari în 7 minute, direct de acasă și cu un minim set de documente.

Poate un pensionar să obțină un credit?

Persoanele pensionate cu vârsta sub 80 de ani pot beneficia de un împrumut pentru pensionari daca îndeplinesc condițiile de creditare.

În ce caz pensionarul poate fi refuzat să primească un împrumut?

Pensionarului i se poate refuza un împrumut din aceleași motive ca oricărui alt potențial client. Aceasta este, de obicei, prezența datoriilor. De exemplu, dacă această persoană are deja un credit. De asemenea, refuzul este posibil și în cazul istoricului de credit negativ – dacă pensionarul a mai utilizat anterior împrumuturi, nu a efectuat plățile la timp sau nu a rambursat deloc valoarea creditului.

Ce condiții oferă Credit7 pentru pensionari

Condițiile pentru acordarea de credite pentru pensionari sunt cele standard. În ceea ce privește termenul și valoarea împrumutului, acestea sunt aceleași pentru toți clienții. Același lucru este valabil și pentru modul de rambursare al împrumutului.

Care sunt condițiile pentru împrumutat

Cerințele generale pentru creditare ale organizației Credit 7:

 • vârstă cuprinsă între 19 și 80 de ani
 • cetățenie română
 • adeverință de venit (în acest caz, talon de pensie)
 • număr de telefon mobil
 • adresă de e-mail

Cei care doresc să obțină un credit pentru pensionari pe card, trebuie să aibă un card obținut de la orice bancă si, să furnizeze detaliile acestuia în timpul procesului de solicitare a creditului.

Care este termenul și valoarea maximă a împrumutului

Organizația Credit 7 oferă următoarele condiții de împrumut:

 • termenul maxim este de 30 de zile
 • suma maximă disponibilă a creditului este de 3000 lei

Dacă la momentul rambursării vă aflați într-o situație financiară dificilă, puteți beneficia de serviciul de prelungire a creditului pana la 30 de zile. Puteți prelungi durata împrumutului în Contul personal.

Cum se rambursează suma creditului

Pentru rambursarea creditului, puteți utiliza una dintre metodele disponibile:

 • Din Contul personal Autentificați-vă în Contul dvs., accesați secțiunea de plăți, introduceți detaliile cardului, suma și confirmați tranzacția.
 • Debitare automată. În Contul personal de pe site-ul băncii care a emis cardul, accesați setările de plată. Programați tranzacția pentru perioada necesară și precizați suma. Asigurați-vă că aveți suficienți bani pe cardul dvs. pentru a face plata împrumutului în momentul debitării automate.
 • Transfer bancar. Accesați site-ul băncii la care aveți deschis contul curent și efectuați plata folosind detaliile specificate în contractul de împrumut.
 • În numerar la una dintre sucursalele BCR (Banca Comercială Română). Vizitați cea mai apropiată sucursală,  furnizați numărul contractului de împrumut și depuneți fondurile pentru rambursarea împrumutului. De asemenea, puteți utiliza terminalele de plata conform instrucțiunilor de pe ecran.

În cazul transferurilor bancare, vă rugăm să aveți în vedere că, dacă plata este efectuată vineri după-amiază, este posibil ca fondurile să ajungă în contul creditorului tocmai luni. Rambursarea creditului pentru pensionari este mai rapidă și mai ușoară din Contul personal de pe site-ul nostru.